VARLIK NEDENİMİZ

• T.C. Devleti.
  • Öğrencilerimiz, Mezunlarımız.
  • Öğretim kadromuzun sürekli gelişimi donanım ve laboratuar açısından en üst düzeye ulaşmak.
  • Eğitim ve öğretim programlarımız ile sanayi kuruluşlarına kaliteli ara eleman yetiştiren bir yüksekokul olmak.
  • Amacımız; sadece öğrencilerimize değil; bulunduğumuz çevrenin sosyal - kültürel gelişimine de katkıda bulunmaktır.

DEĞERLERİMİZ

• Tüm çalışmalarımızda önceliği kaliteye veririz.
  • Öğrencilerimiz, mezunlarımız ve akademisyenlerimizle iletişimimiz süreklidir.
  • Bu iletişimde kişiler ve fikirler saygı görmelidir. Sevgi ve saygı esastır.
  • Bilimsel ahlaka, bilimsel gelişmeye ve dayanışmaya öncelik verilir.
  • Meslek yüksekokulumuzun gelişiminin, akademisyen ve yönetim kadrosunun sürekli gelişimine bağlı olduğuna inanır ve bu yönde çaba gösteririz.
  • Bunun yanında öğrencinin ve sanayinin beklentileri doğrultusunda eğitim programlarımızı iyileştirmeyi hedefleriz.

HEDEFLERİMİZ

• İlk beş yıl içinde; sanayi - meslek yüksekokulu ilişkilerini geliştirerek öğretimin pratik yönünden zenginleştirilmesi ve öğrencilerimizin iş olanaklarının artırılması.
  • Meslek yüksekokulumuz bünyesine sanayi kuruluşlarının ihtiyaçları doğrultusunda yeni programlar ilave etmek.
  • İkinci beş yıl içinde; meslek yüksekokul mezunlarımızın sanayi kuruluşlarının ara eleman seçiminde ilk tercihi haline gelmesini sağlamaktır.

STRATEJİMİZ

• Toplam kalite yönetimini meslek yüksekokulumuzda uygulamaktır.